søndag 15. november 2009

Uka som gikk

Det er nå søndag 15. november 2009.

Mandag
Hmm, kan ikke huske at noe spesielt skjedde denne dagen.

Tirsdag
Teresa flyttet ut til sin egen leilighet etter å ha bodd hos oss 17 dager. Det var greit å ha besøk, men litt slitsomt i lengden, så det skal bli godt å få tilbake hele huset.

Onsdag
Handlerunde i Birsta for å kjøpe inn mat og nødvendige husting til Teresa. Hun har verken vasketing, dyne eller bord. Konseptet med dynetrekk var ukjent for henne.

Torsdag
Sendte mail til kommunen med krav om at de skal dekke kostnader på ca 1400 kr som jeg har hatt på de dagene Teresa bodde her.

Fredag
Leverte vinterskoene til en skomaker (ja, det finnes sånne fortsatt). Det er en søm som har gått opp som slipper inn vann, men skoene er ellers altfor gode til å kastes. De kostet 1600 kr nye og da skal ikke en søm som koster 110 kr å reparere gjøre at de byttes ut riktig ennå.

Lørdag
Forsøkte å rydde litt på kontoret. Fant noen ting som skal være julegaver. Leelene gikk på treningssenteret, men jeg var egentlig utslitt etter at leieboeren er flyttet ut, og kunne puste ut for første gang.

Søndag
Slappet mest mulig av med TV, prøvde å ta igjen litt av det vi ikke har fått sett de siste to ukene. Gikk en kort tur i tåka. Til middag spiste vi steik som vi varmet opp fra fryseren.

Ingen kommentarer: