lørdag 8. februar 2014

Meny uke 6

Noen uker etter jula har vi endelig fått matlysten tilbake igjen. Det var ikke det at vi overspiste i jula, selv om vi gjorde det også, men med to ukers kraftig forkjølelse, ørebetennelse og influensa som "bonus" var det ikke mye som fristet i begynnelsen av januar. Men nå er vi i gang igjen med følgende meny i uka som gikk:

Mandag: Toast med rødbetsalat og kjøttbolle
Tirsdag: Pølser i lompe (pølsefest på pappas bursdag!)
Onsdag: Kyllingbiter i karrisaus og ris
Torsdag: Spagetti med kjøtt- og tomatsaus
Fredag: Laks med ovnsbakte rotfrukter
Lørdag: Hjemmelaget pizz
Søndag: Risgryte (eller "risotto" som vi kalte det i gamle dager)

Til vårt forsvar kan det tillegges at vi spiser mye fiskepålegg på brødskivene; sild, makrell, laksepostei, tunfisk. Dessuten går det mye i rugbrød og grovt knekkebrød, med frukt som mellommåltid.

   

Ingen kommentarer: