mandag 21. juni 2010

Travel helg

Nå er sommerens første "travle" helg over. Ikke at det har vært så veldig slitsomt, men det har liksom vært en lang helg likevel. Lørdagen stod selvsagt i kjærlighetens tegn med stort prinsessebryllup i Stockholm. Leelene fulgte med på alt som ble sendt på TV, fra formiddagen til etter midnatt. Jeg gikk litt mer til og fra. Riktignok var det et fint bryllup, men det har blitt veldig mye om dette på TV i det siste så jeg orket ikke hele maratonsendingen. Leelene var veldig fornøyd og kompenserte nok for de 50% av befolkningen som sier de ikke er interessert i bryllupet (som sikkert er de samme 50% som heller vil se hundrevis av timer med fotball på TV i steden).

På søndag hadde vi tenkt oss en tur til årets Vikingfestival, men da vi oppdaget at de stengte portene kl 1500 i steden for 1800 som på lørdag, så ble det for sent for oss. Dessuten var været ustabilt, men det kom egentlig ikke noe regn. På kvelden gikk vi i steden til en restaurant som heter Canton som serverer asiatisk mat. Tror det var thailandsk og kinesisk mat. Anledningen var selvsagt Leelenes bursdag, og vi bestilte begge to buffétmeny, som betyr at man forsyner seg med det man vil ha, og dette tillages av en kokk mens man venter. Det tar et par minutter. Man kunne velge mellom 8-10 ulike kjøttyper og sjødyr, like mange typer grønnsaker og 12 typer sauser. Og man kan også forsyne seg så mange ganger man vil. Vi klarte å dytte nedpå tre hovedretter + forrett (suppe) og dessert.

Etterpå tok vi en liten spasertur i sentrum, og dro så hjem for å spise resten av bløtkaka, som var bakt på lørdagen i anledning bryllupet. Denne kaka var mindre eksperimentell enn vanlig og inneholdt nesten bare frukt; hjemmelaget banankrem, hjemmelaget eplemos og jordbær. Og litt nougatkrem, selvsagt. Kaka fikk navnet "Sommerkake" fordi Leelene syntes den smakte så sommerlig.

En travel, men ikke dårlig helg!

1 kommentar:

mamma sa...

:-)) .. var en kjempefint bryllupp, må lykken bli hos de to nygifte...Carl Gustav..var søt, han sjarmerte ...hi hi

Søndagen sto i kjærlighetens tegn den også:-))søtt og koselig...;-)