onsdag 3. september 2008

Mye å gjøre...

På kontoret er det, som dere skjønner, mye å gjøre for tiden. Har nesten ikke tid til å skrive i bloggen heller. Men det skjer da ting - nylig tok vi med oss en tilhenger og kjøpte nye senger. Den gamle dobbeltsenga var...... gammel og sliten, det samme var madrassene. Nå sover vi bedre, og det føles også som at senga ikke delvis ramler fra hverandre på grunn av manglende skruer. Leelene ble så fornøyd over å få ny seng at hun "følte seg rik"!

Men ikke bare det, jeg kjøpte meg også ny dyne og ny underpute (den som ligger under hovedputa). Dessuten to matter til stuegulvet. Leelene kjøpte seg tre par bukser for bursdagspenger.

Dessuten tok vi med oss en oppvaskmaskin fra Elgiganten; det har ikke vært tilkoblingsmuligheter til oppvaskmaskin i leiligheten, men nå skulle vi få rørlegger, ble vi lovet. Den ledige plassen i kjøkkenbenken dikterer at vi bare kunne kjøpe oppvaskmaskin type "smal", ca 45 cm bred, men det er greit, vi to produserer ikke så mye oppvask.

Så i dag kom rørlegger'n hit. Av alle Sundsvalls rørleggere fikk vi en trønder, som bor på et småbruk i Gnarp, en halvtimes kjøring sørover. På litt over tre timer lagde han hull i et skap, koblet til vann og strakk kabler og ledninger, monterte maskinen fast, og boret hull i kjøkkenbenken for strømledningen. Etter 9 måneder med oppvask for hånd kan vi nå endelig sette tallerkner i en maskin, det føles bra! Hadde Gud ment vi skulle vaske opp for hånd, hadde vi fått børster på hendene!

Ingen kommentarer: