søndag 6. september 2009

Rusk i halsen

I går og i dag har jeg hatt litt vondt i halsen. Trodde jeg bare var tørst, men det virker som en eller annen baselusk har lurt seg dit. Det er sårt, og bare Cosylan (hostesaft på resept) virker dempende. I dag har jeg i tillegg vært litt trøtt og sliten, som etter en lang arbeidsuke. Har sett en Stompa-film på DVD, det var vel det mest avanserte jeg orka i dag. Influensa på gang?

Vi har spist kjøttbullar i brun saus med poteter og erter og tyting til middag. Leelene har gått tur, og siden lest mye i en science fiction-bok av Isac Asimov. Det meste er som vanlig, med andre ord.

Skylder mange oppdateringer her......

Oppdatering 8/9: Var skikkelig snørrete i går. I dag er jeg slapp, har verk i noen muskler eller ledd, tett i nesa, ingen smaksans, sover dårlig eller ingenting, men slipper å snyte meg hvert 10. minutt. Temperatur 36,7.

Oppdatering 9/9: Hadde feber i natt (men ikke i dag), verk i muskler, ingen luktesans og har noen forferdelige tørrhostekuler. Men er litt på bedringens vei også.

Oppdatering 10/9: Ingen luktesans og hoster litt, men føler meg bedre. Fortsatt trøtt og slapp, men sov godt i natt for første gang på 6 dager, så det verste er vel ute av kroppen.

Oppdatering 12/9: Stadig bedre. Litt trøtt og sliten.

Oppdatering 13/9: Er vel så nærme frisk man kan komme uten å være helt frisk. Nå om høsten er jeg alltid litt snufsete så jeg vet ikke helt hvor friskhetspunktet slår inn.

6 kommentarer:

John sa...

Dr. John anbefaler Cognac! Gjerne sammen med te og honning.

Hvilken bok holder du på med?

Glenn sa...

Skal jeg blande te, honning og cognac i samme kopp, eller drikke det hver for seg?

Leelene leser "The robots of dawn" i I, Robot-serien. Jeg leser en norsk krim av Kjell Ola Dahl.

John sa...

En nesten full kopp te, en dasj cognac og en stor skje honning.

En kopp hver for seg funker også, men jeg tror det kan ta litt tid å komme gjennom koppen med honning.

Glenn sa...

Ok, skal prøve det. Mamma tror jeg kommer til å bli full av det, derimot..... :-)

John sa...

Så, funnket det?

Glenn sa...

Hadde ikke ork til å gå på Systembolaget, men det verste er nok over nå, uansett. Fikk i meg honning og te, så det tok nok knekken på basseluskene.