tirsdag 2. november 2010

Skrekkfilmer fra Norden

Endelig har en gammel idé blitt realisert. I 2-3 år har jeg tenkt på å lage en webside som skal være en informasjonssentral for skrekk, science fiction og fantasy-filmer laget i Norden. Altså Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Og gjerne Færøyene også, hvis de har egne filmer. Det finnes tusenvis, kanskje millioner av andre websider som handler om skrekkfilmer og science fiction, men ingen websider som handler om slike filmer laget i Norden.

Så, mine damer og herrer, det er nå premiere for verdens første og eneste webside som handler om skrekk, science fiction og fantasy-filmer laget i Norden! Se på www.nordicfantasy.info for hva det handler om.

Idéen er min og alt som publiseres er enten skrevet av meg, eller tre andre medarbeidere. Foreløpig ligger det ute endel filmanmeldelser som jeg har skrevet før i tiden, samt noen nyheter.

Jeg vet jo at de fleste som leser denne bloggen ikke har veldig stor interesse for sånne filmer, men tross alt så handler Den Svorske Blog om hva som skjer i min verden, og ikke hva leserne interesserer seg for, så da så! :-)   (Men jeg tror likevel at spesielt John kan ha godt av å se litt flere skrekkfilmer. Og pappa må lære seg at det ikke heter "scien fictien" men science fiction! Hehe!)
  

2 kommentarer:

Morsan :-)) sa...

Grattis med ny webside, jeg syns det er flott du realiserer drømmene dine.
Stå på...jeg er stolt av deg.

Glenn sa...

Drøm og drøm... det er mer en hobby som har fått videreutviklet seg fra å se på film, til å skrive om det. Det som er mest morsomt er at den websiden er den eneste i sitt slag på hele internett. Det er ikke ofte man klarer å komme på en idé som ingen andre har kommet på før.