mandag 10. november 2008

Tur i skogen

På en av våre søndagsturer tok vi disse høstbildene. Bildene ble tatt for et par uker siden, og nå er ikke høsten like fin lengre. Nå vil vi bare ha snø! (Leelene vil ha snø for at det skal bli lysere, jeg vil ha snø så jeg kan kjøre Subaru!)


Leelene har premiere for sitt nystrikkede skjerf, som matcher fargene på trærne. Helt med vilje! :-)


Det finnes endel turstier i skogen der vi bor. Noen av dem gjøres om til skispor om vinteren. "Skogen" er ikke så stor - man kommer seg ut av den på 3 minutter i alle retninger.


I skogen fant vi noen gamle hustufter. Åpenbart har det bodd folk her for en stund siden, men det må ha vært før utbyggingen av Bredsand som bomaskin på 60-tallet.


Et annet sted fant vi en forlatt trapp som var bygget inn i terrenget. Den leder opp til et platå som mest minner om et gammelt utsiktspunkt eller rasteplass. Midt i skogen! Flere steder i
området vårt er det gamle husruiner og boplasser, som kanskje ble forlatt for 100 år siden.


Og jaggu - når vi hadde gått lenge nok, kom vi fram til en platemesse, gitt. Midt i skogen!


Platemessa arrangeres av foreningen Pipeline som driver med konserter og kultur for ungdom. Ett tiltak i Sundsvall for ungdom som ikke driver med idrett, kurvfletting eller selvtatovering.


Men dette var de eneste ungdommene vi fant på messa. Her skulle pappa vært! (Kanskje ikke akuratt i t-skjorte boden, men det var mye 60-talls musikk over alt.)

Ingen kommentarer: